Samen werken aan het beste Recruitment Systeem

Wie zijn wij

CEO(TYS) en founder van OTYS Jorrit Blok heeft twee grote passies in het leven: software en muziek. Deze 100% baas en 100% Rock 'n Roller heeft deze passies gecombineerd en recruitment software een sexy jasje gegeven die ROCKT! Is dit dan de enige reden waarom we rocken? Zeker niet! Lees hieronder waarom werken bij OTYS jou als muziek in de oren zal klinken.

Waarom zou je bij ons willen werken?

Werken bij OTYS is werken bij een innovatief bedrijf waar je niet alleen meewerkt aan de software, maar meewerkt aan een totale beleving. Onze klanten zijn zoals jij en ik, die houden van iets gaafs en unieks. We hebben internationale kantoren in België, Frankrijk en Tsjechië zodat je door heel Europa je stem kan laten horen. Het kan dus zomaar zijn dat je vandaag samen met je collega’s en de klant aan het overleggen bent over een nieuwe website met de laatste coole snufjes en dat je de week erop in Praag zit voor een jamsessie met de Tsjechische webdevelopers. Hoe vet is dat!

Een dagje backstage bij OTYS

Als er iets is waar je niet bang voor hoeft te zijn, dan is dat je je bij ons zult vervelen! Met een team van gedreven mensen zorgen we dat niet alleen jij je ontwikkelt, maar dat ook onze klanten beter worden. We werken keihard, maar maken ook graag tijd vrij voor andere belangrijke dingen. Een relax potje pool bijvoorbeeld, of samen een biertje te drinken in ons stamcafé De Plantage. Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten die we samen zoveel mogelijk willen benutten. Everybody’s part of the band!

OTYS op het hoofdpodium

Als grootste recruitment software leverancier van Nederland zijn we maar wat trots dat we al jarenlang op de mainstage meespelen. Wereldwijd hebben we onszelf naar een 38e plek weten te rocken en dat uit duizenden leveranciers! Het is daarom niet verrassend dat wij vooral bekend zijn om onze innovatieve ideeën. Want klinken toonaangevende bedrijven zoals LinkedIn en Marktplaats je bekend in de oren? Wij waren de eerste recruitment software ontwikkelaar in de wereld die een koppeling wist te ontwikkelen met deze partijen zodat onze klanten altijd eersterangs kaartjes hebben op toptalent.

Heb jij het in je om samen met ons de hitlijsten verder te bestormen met onze recruitment software? Bekijk dan snel de vacatures en wie weet bij jij onze volgende rockster!
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close