Kom jij werken als Web developer?

OTYS, een niet-zo-doorsnee software- en websitebouwer in Veenendaal, is met spoed op zoek naar goeie Front-end Webdevelopers. Is gave websites bouwen jouw ding? Ben jij op korte termijn op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je direct meer verdienen? Lees dan even verder!

Waarom jij bij ons wilt werken!

Werken bij OTYS is werken bij een innovatief bedrijf waar je niet alleen bouwt aan websites, maar meewerkt aan een totale beleving. Onze klanten zijn zoals jij en ik, die houden van iets gaafs en unieks. We hebben internationale kantoren in België, Frankrijk en Tsjechië zodat je door heel Europa je stem kan laten horen. Het kan dus zomaar zijn dat je vandaag samen met je collega’s en de klant aan het overleggen bent over een nieuwe website met de laatste coole snufjes en dat je de week erop in Praag zit voor een jamsessie met de Tsjechische webdevelopers. Hoe vet is dat!

 

 

Maar er is meer dan alleen maar werken

Als er iets is waar je niet bang voor hoeft te zijn, dan is dat je je bij ons zult vervelen! We werken keihard, maar maken ook graag tijd vrij voor andere belangrijke dingen. Een relax potje pool bijvoorbeeld op kantoor of samen een biertje te drinken in ons stamcafé De Plantage. Aan vitamine zul je geen tekort hebben met dagelijks vers fruit en een levensgrote sinaasappelpers. Maar ook aan de ongezonde trek wordt gedacht met regelmatig een schaal bitterballen en een hechte relatie met de vaste saucijzenbroodjesleverancier.

BAAS OVER JE EIGEN CARRIÈRE

Als Front-end webdeveloper bij OTYS beloven we je dat er goed op vooruit gaat. Zowel financieel als op persoonlijk vlak. Bij OTYS werken we met een Young Professional Program waar je de regie hebt over je loopbaan. Het Young Professional Program houdt in dat we je niet alleen goed belonen voor wat je al kunt, maar dat we samen met je kijken naar hoe we je carrière een boost kunnen geven. Hier hangen uiteraard een hoop leuke (financiële) beloningen aan vast.

 

GAVE PROJECTEN WAAR JIJ AAN GAAT WERKEN

 

HEBBEN WE JE INTERESSE GEWEKT?