Samen werken aan het beste Recruitment Systeem

Stageplaatsen

Is stage lopen alleen kopiëren en archiveren? Niet bij OTYS. Vanaf dag één mag je bij ons meewerken aan het behalen van resultaat. Je werkt als volwaardig medewerker mee, maar krijgt daarbij alle gelegenheid om te leren. Bekijk waar je interesses liggen en breng je kennis in de praktijk.

HBO praktijkopdrachten van voormalige stagiairs

  • Het implementatieproces in kaart brengen en verbeterpunten aandragen;
  • Uitbreiding leermaterialen OTYS Academy uitbouwen en interactief maken;
  • Bouwen van websites en optimaliseren;
  • Knelpunten bij de klantcommunicatie aangeven;
  • OTYS On Tour eventorganisatie begeleiden;
  • De marketingdatabase analyseren en optimaliseren;
  • Een concurrentieanalyse uitvoeren;
  • Het gebruik van de CRM database verbeteren;
  • En veel meer...

Mogelijkheden in stages

Ook MBO-ers zijn altijd welkom in meelooptrajecten: bijvoorbeeld op de afdeling webdevelopment of bij de receptie. Wat maakt een stage bij OTYS anders? Wij bieden je mogelijkheden. Bedenk wat je wil bereiken en als je je best doet, kan dat bij ons zeker. Ook staat iedereen open voor je vragen. Je krijgt te maken met elke afdeling, dus weet je nog niet precies wat je na je school wil doen? Tijdens je stage kan je mooi aan verschillende werkzaamheden snuffelen.

Stagevergoeding

Uiteraard kun je bij ons rekenen op een stagevergoeding. Tussen de EUR 150,- en EUR 300,- afhankelijk van MBO of HBO opleiding. Wanneer je er plezier in hebt en een goede bijdrage levert, kun je in sommige gevallen ook tijdens vakanties als betaalde kracht aan de slag. Collega's staan voor je open om je te helpen bij vragen en te adviseren. Je wordt opgenomen in ons bedrijf als een volledig meedraaiend lid, maar krijgt wel de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt.

Stage ervaringen

Solliciteren voor een stage

Kijk eerst of er een stageplaats bij zit die aansluit bij jouw opleiding, ervaring en wensen. Dan horen we graag van je doormiddel van een sollicitatie met motivatie. Als we enthousiast zijn over je profiel nodigen we je uit om de mogelijkheden door te nemen. En wie weet kan je daarna aan de slag als stagiair bij OTYS! Bekijk de stage vacatures.
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close