Samen werken aan het beste Recruitment Systeem

OTYS Services

We proberen op elke manier voorop te staan met het geven van een goede dienstverlening. Lees hier wat wij allemaal doen!

Walk In Friday


De OTYS Walk in Friday zag haar levenslicht op 4 september 2009. Klop Tijd om de spotlights scherp te stellen en de reden te vertellen waarom de eerste vrijdag van de maand eigenlijk altijd rood omcirkeld zou moeten zijn!

De Walk in Friday is een uniek concept bij OTYS waar alles draait om onze klaten. We weten best dat het niet altijd mee valt om OTYS voor iedere klant naar zijn wens te laten werkent. Met ruim 1000 klanten en meer dan 10.000 gebruikers vinden we het juist een mooie uitdaging om onze software of website zo te laten draaien zodat zij elke dag zonder zorgen hun werk kunnen uitvoeren. Met deze gedachte is de Walk in Friday in het leven geroepen!

OTYS Walk in Friday

OTYS On Tour

Met de OTYS On Tour reizen we heel Nederland door! Tijdens deze middagen laten we nieuwe en bestaande features zien en staan onze collega's klaar voor WIF-sessies. Maar dan op locatie!

OTYS On Tour

LinkedIn


Geïnteresseerd in (e-) recruitment en technologie? Onze LinkedIn Community is in het leven geroepen om gebruikers en medewerkers van OTYS te ontmoeten. Via deze groep ben je altijd op hoogte van de laatste nieuws en ontwikkelingen van OTYS!

LinkedIn Community

OTYS YouTube-kanaal

Op ons YouTube-kanaal delen we regelmatig nieuwe video's die onze gebruikers helpen om nóg beter met OTYS te werken. Je kunt hier bijvoorbeeld webinars terugkijken, de beste OTYS tips opvolgen of onze nieuwste releases als eerste zien.

OTYS op YouTube

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close