internationaal

OTYS heeft verschillende kantoren. In Nederland is sinds de oprichting in 2001 ons hoofdkantoor gevestigd, maar we hebben ook vestigingen in Praag, Parijs en Melle (bij Gent). Merk je dat dagelijks? Ja, het is bij OTYS laagdrempelig communiceren met de buitenlandse kantoren. We maken allemaal gebruik van Skype dus zijn digitaal slechts één klik van elkaar verwijderd. Zo bestaat het kantoor in Praag voornamelijk uit programmeurs. Daarmee staan we in Nederland dus dagelijks in contact om de ontwikkeling te bespreken, maar ook de saleskantoren spreken elkaar geregeld. Nieuwe releases, veranderingen in de markt en de dagelijkse gang van zaken: een conference call brengt iedereen weer op de hoogte. Voor de events komen we allemaal bij elkaar. En de maandelijks verkozen winnaar van de OEI (OTYS Employee Incentive) reist af naar één van de kantoren. Zo is werken bij OTYS een internationale ervaring!

Werken over de grens

Mensen die wel in zijn voor een internationaal avontuur zitten bij OTYS goed. Bekijk hier de internationale vacatures.

Tsjechië - Praag

Het kloppend hart van de Developmentafdeling bevindt zich in Praag sinds 2006. Dagelijks werken de progammeurs van OTYS Tsjechië in deze bruisende stad aan de nieuwste software innovaties.

België - Melle

OTYS België bedient sinds 2009 de Belgische markt. Het team in Melle vindt graag een passende oplossing voor alle recruitmentvraagstukken.

Frankrijk - Parijs

Sinds 2008 is OTYS Frankrijk in Parijs gevestigd. Ook de Franse klanten werken efficiënter dankzij onze technologie en bezoeken de service events ter plaatse.

Stages over de grens

Stagiairs die wel in zijn voor een internationaal avontuur zitten bij OTYS goed. Wat dacht je van een onderzoek naar recruitmentsystemen in Tsjechië? Of een marktonderzoek voor onze Franse collega's? Dat zijn voorbeelden van opdrachten die studenten in het verleden hebben uitgevoerd. Een stage bij één van onze buitenlandse vestigingen geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met de cultuur van zowel het land als het bedrijf. Bekijk hier de internationale stages.

Your!T BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close