Wil jij jezelf een echte OTYS'er noemen?
Kom dan ons team versterken!

Afdelingen

Check onze vacatures

Departments
Consultancy
ratio
Finance & HR
ratio
Marketing
ratio
Sales
ratio
Support
ratio
Product management
ratio
Webdesign
ratio
Webdevelopment
ratio
Office management
ratio
Customer success
ratio
Operations
ratio
Bekijk alles

Maak kennis met je toekomstige collega's

Kim Hovestad

"OTYS staat nooit stil, we blijven altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen en het verbeteren van (werk) processen. Er is genoeg ruimte om je eigen ideeën tot leven te laten komen en om dit samen met je collega's nauw op te volgen. Werken bij OTYS is knallen, stil staan bij de toffe dingen die we doen en altijd op zoek naar meer!"

Manager Delivery & Projects in Veenendaal

Timothy Radius

"Bij OTYS krijg je de vrijheid om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Dit maakt OTYS zo leuk, input wordt altijd gewaardeerd en het woord 'bureaucratie' komt niet voor in het OTYS woordenboek. Hierdoor kun je echt je ideeën omzetten naar realiteit. Je wordt hierbij geholpen door een team van collega's dat altijd voor elkaar klaarstaat. Binnen OTYS heb je niet alleen nauw contact met je eigen afdeling maar met ál je collega's dit is denk ik ook de kracht van OTYS!"

Teamlead Customer Service in Veenendaal

Marjan Snijer

"Als consultant zet ik mijn kennis in om klanten te helpen zoveel mogelijk uit hun OTYS systeem te halen. Het leuke aan werken bij OTYS vind ik, dat ik daarnaast ook regelmatig iets mag proberen waar ik nog geen verstand van heb. Je hebt een vangnet van collega's om op terug te vallen, en kunt gerust een uitdaging aangaan op basis van 'ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'."

Lead Consultant in Veenendaal

Bekijk OTYSachter de schermen

Socials
OTYS gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Sluiten