Samen werken aan het beste Recruitment Systeem
Terug naar het overzicht

Freek Lamers: net een stapje meer

Categorieën: Blog

Nog niet zo heel lang geleden is er een nieuwe functie bij OTYS ontstaan. Toen Freek Lamers kwam binnenlopen als sollicitant voor deze functie, Junior Projectmanager, wisten we al genoeg: die moeten we hebben! Het is nu een kleine vier maanden geleden dat Freek zich een echte OTYS'er mag noemen. Tijd om hem beter te leren kennen!

Wie is toch die Freek Lamers?

Freek: Ik ben Freek Lamers en ik ben sinds juni actief als Junior Project Manager bij OTYS. Ik kom zelf oorspronkelijk uit Bemmel, een klein dorpje naast Nijmegen. Sinds mijn 19e woon ik Nijmegen waar ik momenteel nog steeds een fijn appartement heb in het centrum! Ik heb mijn studie commerciële economie afgerond aan de Fontys in Tilburg. Deze studie was voornamelijk gericht op de entertainment branche waarbij ik de focus heb gelegd op muziek.

Na mijn studie ben ik mijn eigen bedrijfje gestart en vooral actief geweest als marketeer binnen festivals en poppodia. Aangezien dit veelal losse klussen waren en vaak voor kortere periodes met minder inhoudelijk werk, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden bij OTYS. Als Junior Projectmanager begeleid ik diverse trajecten die wij starten met onze klanten.

Momenteel houd ik me vooral bezig met re-design projecten. Dit houd in dat bestaande klanten van OTYS een re-design traject in gaan. Hierbij gaan we met de klant kijken naar een nieuwe website die optimaal functioneert binnen de behoefte die bezoekers hebben in 2018 en in de toekomst. Hierbij onderhoud ik het contact met de klant en zet ik diverse taken uit binnen OTYS. Ik werk bijvoorbeeld veel samen met onze designers, developers en consultants.

blog_image:article_yourit_15347753775b7ad05119b68.jpg:end_blog_image

Wat maakt OTYS leuk voor jou?

De werkzaamheden vind ik zeer uitdagend en leerzaam. Ik wordt goed begeleid door Pepijn en andere collega’s. De sfeer die binnen OTYS hangt is vooral heel fijn. De collega’s zijn allemaal erg open en zijn altijd wel in voor wat humor op de werkvloer. Daarnaast ben je bezig met nieuwe softwareproducten voor klanten waar zij heel blij van worden en het is natuurlijk altijd leuk om klanten blij te kunnen maken!

"Enthousiasme geeft mij een boost om een stapje extra te zetten!"

Wat zijn je vaardigheden?

Ik vind dat ik goed ben in de het begrijpen van de wensen van de klant. Ik kan goed meedenken over mogelijkheden en kijk vaak oplossingsgericht naar problemen die zich voordoen. Ik werk graag in een team waarbij iedereen enthousiast is en waar elk teamlid zijn of haar input levert, deze energie geeft mij ook weer een boost om een stapje extra te zetten!

En heb je nog een doel?

Mijn doel is om vooral veel te leren, dit miste ik namelijk vooral tijdens mijn periode als zzp’er. Ik wil graag in deze organisatie groeien en mijzelf ontwikkelen tot een volwaardig projectmanager. Ook wil ik graag meer leren over het coderen en development omdat ik hier toekomst in zie. En waar kan dat nou beter dan bij een bedrijf waar ze software ontwikkelen!

blog_image:article_yourit_15347760185b7ad2d225143.jpg:end_blog_image

Connect met Freek!

Recente artikelen
op20-8-2018 16:02
1362 bekeken | 0 reacties
op26-7-2018 12:48
1466 bekeken | 0 reacties
op26-6-2018 10:23
1406 bekeken | 0 reacties
Auteur
M. Ingen
Publicatiedatum
20-08-2018
Reads
1361
Comments: No comments
Share:
Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close