Samen werken aan het beste Recruitment Systeem

Online Assessment

Kat-Haros

Onze partner Kat-Haros voorziet OTYS van online assessments. Indien het eerste gesprek aan beiden kanten positief is, kunnen wij door middel van een TMA assessment een beter profiel vormen van wie je bent en wat je drijft. Het TMA assessment is een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van (veelal onbewuste) drijfveren.

Passen jouw talenten bij de functie?

Wat zijn jouw talenten, competenties en drijfveren en in hoeverre sluiten deze aan bij het functieprofiel? Het TMA assessment geeft hier inzage in. Het helpt ons de juiste persoonlijkheid te selecteren die op dat moment past bij het team en aansluit bij waar wij als organisatie naartoe willen.

TMA Methodiek

Het TMA assessment kijkt eerst naar de persoon en zijn aanwezige talenten en kwaliteiten en van hieruit naar geschiktheid of ontwikkelbaarheid binnen een functie. Extreme scores op de drijfveren worden gezien als talenten en door ervaring en herhaling kunnen medewerkers hier erg goed worden. Het voorkeursgedrag kan zich dan ontwikkelen tot een kwaliteit of een valkuil. Meestal (niet altijd) gaat dat samen. Getalenteerde medewerkers zijn in deze visie dus vooral mensen met een uitgesproken voorkeursgedrag. Dat is een belangrijke nuancering in het talent gericht denken wat ten grondslag ligt aan de TMA methode. De TMA Methode wordt ook ingezet als beoordelings- en functioneringstool voor alle OTYS medewerkers.

Terug naar het overzicht Bij OTYS werken

Ga terug naar Op gesprek bij OTYS
Ga verder naar Arbeidsvoorwaarden

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close