Samen werken aan het beste Recruitment Systeem

Hoe solliciteer je bij OTYS

Solliciteren bij OTYS doe je via onze werkenbij-website... dus je zit hier goed! Het is mogelijk om op een specifieke vacature bij OTYS te solliciteren of ons een open sollicatie te sturen.

Solliciteren op een vacante functie

Bovenin de navigatiebalk vind je de pagina 'Vacatures'. Als je hierop klikt kom je bij het overzicht van vacante functies en stageplaatsen. Deze zijn gecategoriseerd op vakgebieden, zodat je meteen kunt doorklikken naar jouw gewenste vacatures.

Open solliciteren bij OTYS

Schroom niet om bij OTYS te solliciteren als je onze nieuwe collega wilt worden. Ook als je niet zeker bent of je de juiste papieren hebt of als jouw vacature er niet tussen staat. Als jij een absolute aanwinst blijkt op het gebied van instelling, werkhouding en ontwikkelingsdrang, dan máken we desnoods een functie voor je. Omdat we vinden dat élke groep van mensen, mits met één doel, een wereldprestatie kan leveren.

Via 'open sollicitatie' kun je jouw contactgegevens, CV en motivatie toesturen, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Vacatures per mail?

Staat jouw gewenste vacature er nog niet bij en wil je snel op de hoogte zijn van nieuwe vacatures? Je kunt onder alle vacatures Job Search Agents aanmaken. Deze tool zorgt ervoor dat je nieuwe vacatures, waar jij interesse in hebt, automatisch ontvangt via een e-mailbericht.

Solliciteren met je LinkedIn profiel

Op onze werkenbij-website kun je solliciteren door middel van je LinkedIn profiel. Ben je niet thuis, heb je je CV niet bij de hand of deze niet ge-update? Geen nood, wil je direct solliciteren op een vacature of open inschrijving, dan doe je dat gewoon met je LinkedIn profiel! Je geeft toestemming om je profiel te gebruiken en het formulier zorgt ervoor dat de velden ingevuld worden. Je kunt altijd nog je CV toevoegen aan je inschrijving.

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close