Samen werken aan het beste Recruitment Systeem

Arbeidsvoorwaarden

Bij OTYS werken we met een vast CAO en daarnaast hebben we een eigen arbeidsvoorwaardenpakket. Natuurlijk werken we met normen die vastgelegd zijn, zoals vakantiedagen, salaris en onkostenvergoeding. De arbeidsvoorwaarden worden besproken tijdens het derde gesprek dat speciaal hiervoor is. Onze arbeidsvoorwaarden bestaan uit primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een prettige, informele werksfeer binnen een ambitieus team met een marktconform salaris. Bekijk bij de vacature zelf welke salarisschaal geldt voor jouw potentiële functie. Je krijgt training en begeleiding en je doet mee aan een collectief pensioen. Daarnaast zorgen we voor je reiskostenvergoeding wanneer je met de trein of privé auto reist. Ben je begonnen in een directie-, sales- of consultancy functie, dan is een lease-auto bespreekbaar.

Andere arbeidsvoorwaarden

Voor bepaalde functies bieden we een iPhone en laptop. We staan open voor studie- en cursus initiatieven, wanneer dit het werkniveau bevordert. Maar vergeet vooral niet onze bedrijfsuitjes, borrels en vakanties. Zo organiseren we diverse (thema) borrels, zoals kerst. En sluit vooral aan bij onze vrijdagmiddagborrels!

Your!T BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close